Termékleírás összetevőkkel (Legfeljebb 4000 karakter) Sütéshez, főzéshez, testápoláshoz. Származási hely: Indonézia Összetevők: 100% pálmazsír A pálmazsírt a trópusi olajpálma gyümölcséből (magjából) nyerik. Délkelet-Ázsiában már régóta használják sütésre, főzésre és párolásra. 100%-ban tiszta növényi, koleszterinmentes zsiradék, mely körülbelül 50-50 %-ban tartalmaz telített és telítetlen zsírsavakat. Glicerol tartalma miatt nehezen oxidálódik, ezért sokáig eltartható hűtés nélkül is (minimum 2 év a gyártástól számítva) és szilárd állagát is ez adja. Olvadáspontja 34-36°C, és magas hőállósága miatt (240°C) sütésnél többször is felhasználható. Sütés utáni rendszeres szűrés esetén felhasználhatósága lényegesen meghaladja a napraforgó étolajét. Használat után nem hagy kellemetlen szagot, mivel nem tartalmaz linolenikus savakat, illetve ezek összetevőit. A zsiradék forró állapotban azonnal körülöleli a benne sütött ételt, és így jobban megőrzi a benne rejlő ízeket. Pároláshoz is tökéletes. Alkalmas sütemények, tészták készítéséhez is. Vegetáriánus szendvicskrém is készülhet belőle, friss zöldségfűszerekkel, hagymafélékkel dúsítva.
Termékleírás összetevőkkel (Legfeljebb 4000 karakter) Sütéshez, főzéshez, testápoláshoz. Származási hely: Indonézia Összetevők: 100% pálmazsír A pálmazsírt a trópusi olajpálma gyümölcséből (magjából) nyerik. Tovább a termékleíráshoz