"…a fehér eperfa (Morus alba) levelét és levélkivonatát, amit tea formájában régóta használnak a kelet-ázsiai, kínai, illetve japán gyógyászatban. Az eperlevélben (néha szederlevélnek is nevezik) végzett vizsgálatok szerint számos olyan természetes, biológiai úton termelődő vegyület található, melyek hatékonyan csökkenthetik a vércukor szintjét - így segíthetnek a 2. típusú diabétesz tüneteinek enyhítésében. Például iminocukorfélék, amelyek sikeresen gátolják meg, hogy a szervezet az összetett cukrokat egyszerűbbekké bontsa, így nem ugorhat meg a vér szőlőcukorszintje. A fehér eper-levélben található, diabéteszesek számára csodaszerű vegyületek között említhetjük még a japán tudósok által izolált 1-deoxinojirimicint, amely gátolja az összetett cukrok, mindenekelőtt a diszacharidok (az általunk oly kedvelt nád- és répacukor) egyszerűbbé bontásáért felelős enzimek működését. "
"…a fehér eperfa (Morus alba) levelét és levélkivonatát, amit tea formájában régóta használnak a kelet-ázsiai, kínai, illetve japán gyógyászatban. Az eperlevélben (néha szederlevélnek is nevezik) végzett vizsgálatok szerint számos olyan természetes, biológiai úton termelődő vegyület található, melyek hatékonyan csökkenthetik a vércukor szintjét - így segíthetnek a 2. Tovább a termékleíráshoz