Flavin77 Premium szirup 250 ml
Összetevők: 77 fajta gyümölcs, virág, mag, gyógyfű, fűszer, gyökér, levél
A Flavin77 Prémium szirup egy olyan különleges magas minőségű készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe.
Elsőként kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken át tartó kísérletek eredményeképpen sikerült azokat nano méretűre őrölni.
Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását egymilliószorosára növeltük.
Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok, aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni.
Mindemellett a Flavin77 Prémium szirup az alap összetevőin túl még 10 olyan polifenolt tartalmaz emelt dózisban, amelyek pozitív élettani hatásait számtalan tudományos publikáció tárgyalja, ahol általában a beviteli mennyiség 1000 mg és 3500 mg között változott.
Hozzáadott polifenolok: Sylimarin, myricetin, glabridin, antocianidin, kvercetin, rezveratrol, apigenin, hesperidin, luteolin, kempherol.
Miért fontos a flavonoid bevitel?
1993-ban egy holland csoport 5 vegyület (apigenin, kempferol, luteolin, miricetin, kvercetin) beviteli értékeit határozta meg a saját maguk által elvégzett analitikai vizsgálatok alapján.
A holland lakosság napi flavonoid-bevitele 23 mg/fő volt.
Ez az érték valószínűleg alacsonyabb a valódinál, mivel nagyon kevés vegyületet vontak be a felmérésbe.
Leth és Justesen a holland összetételi értékek és a saját (országon belüli) fogyasztási adatok alapján a dánok bevitelét 28 mg/fő/nap mennyiségi értéknek találta.
Ez utóbbi két felmérés hiányossága is a vegyületek kis száma.
Egy finn felmérés során, több mint 370 növényi élelmiszerben határozták meg 24-féle flavonoid mennyiségét.
Az 1997-es élelmiszer-fogyasztási adatok alapján a finn lakosság átlagos flavonoid-bevitele 55,2 mg/fő/nap volt.
Az összes bevitel 70%-a gyümölcsökből (főleg citrusfélék és bogyósok), 25%-a italokból (tea, narancslé), 5%-a zöldségekből (hagyma- és káposztafélék) származott.
Hazánkban a fentiekhez hasonló felmérés eddig még nem készült.
A becslések átlag napi 20 mg-al számolnak.
Az Universidad de Barcelona által 2013-ban publikált tudományos tanulmány azt bizonyítja, hogy az általános halálozás csökkent 30%-kal a résztvevők között azoknál, akik gazdag polifenol étrendet követtek (több, mint 650 mg/nap), azokhoz képest, akik alacsony polifenol bevitellel rendelkeztek (kevesebb, mint 500 mg/nap).
A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között.
Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.
Flavin77 Prémium szirup alapvető összetevői:
Gyümölcsök:
Alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.
Virágok:
Akácvirág, árnikavirág, bodzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, kankalinvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, sáfrányos szeklice.
Magvak:
Angelika mag, ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.
Gyógyfüvek:
Apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.
Fűszerek:
Bazsalikom, fahéj, kakukkfű, koriander, oregano, rozmaring, szegfűszeg, zöld tea.
Gyökerek:
Cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.
Levelek:
Borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.
10 ml Flavin77 Prémium szirup 877 mg polifenolt tartalmaz!
Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!
Felhasználási javaslat:
5-10 ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 20 ml/nap.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Tárolás:
felbontás nélkül szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.
Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó!
Kérjük, az üvegbe ne igyon bele, mert esetleg erjedési folyamatokat indíthat el!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!