Haas natural sütőpor 12g
Klikk a galériához
A Haas termékek története mintegy 100 évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor I.Eduard Haas feltalálta a sütőport és orvosi praxisában gyógyszerként ajánlotta betegeinek. Unokája, III.Eduard Haas, cégünk névadója és alapító atyja 1915-ben megkezdte a sütőpor gyártását is. A sütőpor a tészta levegősségéért felel, összetevői biztosítják azt, hogy a tészta könnyű, levegős és laza legyen. Lássuk, hogyan járulhat hozzá a Haas Natural Sütőpor a tökéletes sütemény elkészítéséhez Hunyaddobrai Csaba mesterszakácsunk szerint:
Bármely tészta még finomabb lesz, ha a lisztet először a Haas Natural Sütőporral összeforgatjuk, majd finom lyukú szitán kétszer átszitáljuk.
Ha a tésztába magvakat, aszalt gyümölcsöt szórunk (például püspökkenyér esetén, előzőleg forgassuk sütőporos lisztbe, így garantáltan szép egyenletesen eloszlik a tésztában és nem süllyed le a tepsi aljára.
Energiaérték: 445 kJ (105 kcal)/100 g
Termékösszetevők: dinátrium-difoszfát (E 450i), Nátrium-hidrogén-karbonát (E 500ii), kukoricakeményítő