KEVERT OMLÓS KEVERÉK igényes kevert omlós sütemények előállításához 12,5 Kg
Klikk a galériához
KEVERT OMLÓS KEVERÉK
Felhasználási terület:
sütőipar, édesipar, cukrászat
Adagolás:
1000 g KEVERT OMLÓS KEVERÉK + 400 g étolaj + 400 g víz
Összetevők:
búzaliszt, cukor, teljes tojáspor, emulgeálószer (E 481), térfogatnövelő
szer (E 500, E 450), tejsavópor, aroma, színezék: béta-karotin
Technológiailag hatékony
adalék, ezért a végterméken
feltüntetendő:
emulgeálószer: E 481
térfogatnövelő szer: E 500, E 450
színezék: béta-karotin
Allergén információk
Tartalmaz:glutén, tojás-, tejszármazék
Nyomokban tartalmazhat:
Földimogyoró, szójaszármazék, diófélék, szezámmag, csillagfürt
Érzékszervi jellemzők:
Halványsárga színű, por állagú keverék