ELŐSZÓ
Részlet:
Főbb szabályok az "A" vércsoportú étrendhez
Először mindig folyadékkal kezdjük a táplálkozást (ivóvíz, tea, kávé, bor, rostos ivólé... stb.), lehetőleg az étkezés előtt 20-30 perccel. A folyadékot is jól meg kell forgatni a szájban. A folyadék után könnyen emészthető ételeket együnk - ilyenkor 5-10 perccel is fogyaszthatunk folyadékot evés előtt. (gyümölcs, leves, szénhidrát), majd a nehezebb emészthetőket (olajok, vaj, zöldségek, állati eredetű ételek).
Az elfogyasztás előtt gondoljunk szeretettel azokra, akiknek köze volt ahhoz, hogy az étel elénk került. Köszönjük meg nekik gondolatban is ezt, (a magot elvető, learató, szállító, eladó, ételkészítő, tálaló... stb.) s a két tenyerünket, eközben a fölé tartva egyben energetizáljuk is be az ételt, gondolatban azt is, amelyik még nincs feltálalva, hanem pl. a fazékban (lábosban) még a tűzhelyen van. Ezzel az energetizálással megtisztítjuk a káros hatású földsugárzásoktól, mesterséges és egyéb sugárzásoktól az ételt. Ezt akár egy almával is meg lehet tenni. Sokan keserűséggel telítik (negatív gondolatokkal) az élelmiszereket, mire elénk kerülnek. Ezeket a negatív "odokat" is kitisztíthatjuk az ételből, ha a leírt módon fölétesszük a kezünket. Bármennyire is hihetetlen, de ezek tények. Vissza
TÉMAKÖRÖK
Természetgyógyászat > Életmód > Táplálkozás > Egyéb
Háztartástan > Életmód > Táplálkozás > Egyéb
Orvostudomány > Orvosi ismeretterjesztő > Gyógyítás > Táplálkozás, életmód