A víz a legfontosabb tényező ahhoz, hogy egészségessé váljunk, és visszanyerjük karcsúságunkat! Földünkhöz hasonlóan, testünk 70%-ka is víz.
Egy felnőtt ember napi 2-3 liter folyadékot veszít vizeleten, valamint izzadáson, légzésen és mozgáson keresztül. Éppen ezért jó minőségű tiszta vízzel folyamatosan pótolnunk kell a napi vízveszteséget. Ha nem iszunk eleget, szervezetünk nem éri el optimális működési szintjét. Már egy enyhe vízhiány is 3%-kal csökkentheti az anyagcserét, ami hosszú távon az elhízás mellett betegségekhez vezet.
Lúgos víz fogyasztása - Fedezd fel a víz titkát!
"Mindennek az egyensúly a lényege. Az univerzum úgy működik, hogy ellentéteket tart egyensúlyban, és az Ön testét alkotó univerzum sem különbözik ettől. Amikor az egyensúly megbomlik, a betegség tünetei jelentkeznek: alacsony energiaszint, fáradtság, túlsúly, ködös gondolkodás, fájdalmak, komoly rendellenességek."- írja Robert O. Young 'A pH csoda - fogyás' című könyvében.
Bőséges mennyiségű lúgos víz fogyasztása semlegesíti és eltávolítja a tárolt savas salakanyagokat, és így lehetővé teszi, hogy a test elengedje a fölöslegessé váló zsírsejteket!
A lúgos víz megsokszorozza a méregtelenítés és savtalanítás (lúgosítás) sebességét, ami egyenesen arányos lesz a fölös kilók eltűnésével!
Urs Surbeck svájci mérnök felfedezett egy olyan eljárást, melynek segíthetségével a forrásvízből lúgos víz koncentrátumot lehet előállítani.
Ennek köszönhetően a Svájcból importált lúgos csepp koncentrátum felhasználásával otthon, bárki által előállítható lehet a jó minőségű lúgos víz!
A lúgosító cseppek a vizet - bármilyen mellékíz nélkül - különleges tulajdonságokkal ruházzák fel, amely segíthet helyreállítani szervezetünk sav-bázis egyensúlyát.
Felhasználási javaslat: Keverjünk 1 liter vízhez 1 ml (20 csepp), vagy 2 dl-hez 4 csepp lúgos víz koncentrátumot. A lúgos víz fogyasztását két étkezés közé időzítsük; fél órával az előző étkezést követően, s másfél órával a következő étkezés előtt, mivel a lúgos víz leköti a gyomorsavakat, így nem célszerű étellel együtt fogyasztani.