N&Z Gyümölcscukor 1000 g
Sokoldalúan alkalmazhatjuk sütés és főzés során a magas édesítőerejű cukorféleséget: kiváló sütemények, krémek készülhetnek használatával.
Az élelmiszeriparban a gyümölcscukrot sokféle termékben felhasználják, beleértve azédesítőszereket, üdítőitalokat, pékárukat és
édességeket. Mivel a szervezet könnyen hasznosítja a fruktózt, azonnali energiát szolgáltat. Sportolók és intenzív fizikai munkát
végző emberek is előszeretettel fogyasztanak olyan termékeket, amelyekben gyümölcscukor található.
Mivel fogyasztásakor nem alakul ki teltségérzet, arra ösztönözhet minket, hogy többet együnk belőle. A tudatos étrend részeként érdemes a
gyümölcscukrot mértékkel fogyasztani. A fruktózt sokoldalúan felhasználhatjuk ételeink készítéséhez.
Sütés és főzés során kiválóan alkalmazható, mivel hőálló tulajdonságú és ellenáll a magas hőmérsékletnek.
A gyümölcscukor jól köti meg a nedvességet, így a fruktózzal készült sütemények hosszabb ideig megőrzik frissességüket.
Használhatjuk édesítőként levesekben, mártásokban, sőt fagylaltot és különféle krémeket is könnyedén készíthetünk vele.
A gyümölcscukor kiemelkedő tulajdonsága, hogy magas édesítő ereje van a répacukorhoz képest (30-40%-kal kevesebb mennyiség is elegendő az azonos édes íz eléréséhez).
Nem csak pénztárcabarát megoldásként funkcionál, hanem a tudatos táplálkozás alappilléreként a modern diétákban is helyet kaphat.
Átlagos tápérték 100 g-ban:
energia: 1700 kJ/400 kcal;
zsír: 0 g,
amelyből telített zsírok: 0 g;
szénhidrát: 100 g,
amelyből cukrok: 100 g;
fehérje: 0 g;
só: 0 g
Tartalmaz: 100% fruktóz (gyümölcscukor)
Tárolás: száraz, hűvös helye