Nature cookta parajdi só 1000g
Klikk a galériához
Főzéskor, sütéskor mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. Nyugodtan használhatjuk a hagyományos, asztali só helyett húsokhoz, halakhoz, salátákhoz, ‘sóágyakhoz’ is.
Érdemes ezzel a sóval tartósítania a káposztát, hogy a levele ropogós maradjon.
Elősózás a baromfihúsoknál és a halaknál ajánlott. A bárányhúst a sütés előtt 24-48 órával előbb javasolt besózni, így íze sokkal teltebb és ízletesebb lesz. A kivételes só gazdagabb ízvilágot kölcsönöz ételeinknek. Segítségével saját szánk íze szerint formálhatjuk finomságainkat.
A terméket száraz helyen tárolja és olyan anyagoktól távol, amelyektől idegen szagot vehet át, mert károsan befolyásolhatják minőségét.
A parajdi só fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
NaCl tartalom: 97%
Tartalmaz: 100% parajdi só
Kiszerelés: 1000 gramm
- Gyártó: Nature Cookta
- Szállítási idő: 2-5 munkanap külső raktárról
- Termék kód: 5999884818458
- 5999884818458
- Elérhetőség: Raktáron
-
Főzéskor, sütéskor mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. Nyugodtan használhatjuk a hagyományos, asztali só helyett húsokhoz, halakhoz, salátákhoz, ‘sóágyakhoz’ is.
Tovább a termékleíráshoz
Címkék:
Nature cookta parajdi só 1000g,
Sók
A termék jelenleg nincs készleten.
Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha újra lesz, kérlek add meg az adataid.