Naturtanya fermentált papaya koncentrátum 500ml
Klikk a galériához
Naturtanya fermentált papaya koncentrátum 500ml
FERMENTÁLT PAPAYA GYÜMÖLCSLÉT, PAPAYA PÉPET ÉS NONI GYÜMÖLCSLÉT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KONCENTRÁTUM
TERMÉSZETES TRÓPUSI GYÜMÖLCSÖK EREJÉVEL!
Speciálisan kifejlesztett formula, amely egyesíti a tradicionálisan már régóta használt papaya és a noni gyümölcs természetes forrásból származó előnyeit, tulajdonságait, mindezt kiváló ízvilággal likvid formában biztosítva.
Alapját a papaya enzimei, mint papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő), lizozim (antibiotikus hatás), lipáz (zsírok bontása), a Noni és főként az erjesztés során használt Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktériumok képezik. Íze különlegesen finom.
Kiknek ajánljuk?
gyomorpanaszokkal/refluxszal küzdő személyeknek
savproblémákkal rendelkezőknek (gyomorsav túltengés és gyomorsav hiány egyaránt)
étrendjük dúsítására azon személyeknek, akik IBS, Crohn, fekély vagy Helicobacter pylori diétát folytatnak
fogyókúrázóknak, csökkentett energia-bevitel mellett
magas fehérjetartalmú étrendet követőknek
és általánosan az immunrendszer egészségéhez
Tudtad, hogy:
a papaya gyümölcséből fehérjebontó (proteolitikus), aminosav felszabadító enzimet tudnak előállítani, amit papainnak neveznek
a noni és a papaya gyümölcs gazdag olyan biológiailag aktív hatóanyagokban, mint például a vitaminok és az ásványi anyagok, ami támogatja az immunitást
A fermentált végtermék keletkezésének a lépései:
A fermentált papaya Dél-Amerika ültetvényeiben gyűjtött gyümölcsökből származik
A magas minőségű kritériumoknak megfelelve a gyárban, a papayából gyümölcslét állítanak elő, itt a termék kémiai-fizikai, organoleptikus (érzékszervi) tulajdonságai kerülnek többek között ellenőrzésre, standardizálásra
A nyersanyagot biofermentációs folyamatnak vetik alá, mely során Saccharomyces Boulardii élesztőgombát adnak hozzá. A fermentáció addig tart, amíg a cukor és az összes fermentálható anyag teljesen metabolizálódik, ezáltal minőségi terméket létrehozva
A tiszta erjesztett papaya különleges, FBD (fluid bed drying) eljárás során jön létre, mely során a fermentált gyümölcslét legfeljebb 40 fokon fluidizált ágyon szárítják, csökkentve a hőhatást és ezzel megőrizve a termék funkcionális tulajdonságait
Vélemények írásához, vagy megtekintéséhez kattintson a vélemény fülre.