Nor-oil szűz lazacolaj gyermekeknek 300ml
A NOR-OIL Szűz Lazacolaj előállítása Norvégiában történik. A gyermekek részére ajánlott NOR-OIL Szűz Lazacolaj a többi terméknél leírtak szerint készül. A norvég minta szerint az adagolását a gyermekeink ételéhez keverve vagy teáskanállal javasoljuk.
Az Omega-3 zsírsavak már a várandósság kezdeti stádiumában szükségesek a kismamáknak, sőt, már a baba tervezésekor ajánlott elkezdeni fogyasztásukat. Rendszeres fogyasztásukkal csökkenhet az allergiás reakciók kialakulásának esélye a megszületett gyermekeknél, illetve jótékony hatással vannak a gyermekek bélfalának kialakulására. Ennek, mint tudjuk, létfontosságú szerepe van az immunrendszer megfelelő működésében. A várandósság alatt kiemelkedően pozitív hatással van a magzat agyi és idegrendszeri folyamatainak kialakulására.
A gyermekek fejlődéséhez az Omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek. A várandósság utolsó időszakában és a kisgyermekkorban, a tízes évek elejéig alakul ki az agy és az idegrendszer. Ekkor van a fejlődés legintenzívebb szakasza. Az Omega-3 zsírsavak, az EPA és a DHA bevitele ekkor kimagaslóan fontos, természetesen a hagyományosan értelmezett gyermeknevelési folyamatok mellett. Az EPA és a DHA a sejtek alkotó elemei, de a szervezet önmaga nem tudja előállítani, ezért külső forrásból, halakból, tengeri állatokból és bizonyos növényekből tudjuk felvenni. A legjobb és hasznosulását tekintve a legeredményesebb a tengeri halakból származó Omega-3 zsírsav. A halfogyasztás az európai országokban nem éri el a szükséges határértéket ezért számos tudós, orvos, természetgyógyász az Omega-3 zsírsavak más jellegű pótlását javasolja. A NOR-OIL Szűz Lazacolajat Norvégiában a kihalászástól számított 75 percen belül nyerik ki a friss, ellenőrzött lazacokból. A TOTOX értéke 2 alatt van, ami jelzi kimagasló frissességét.
Számos nemzetközi tanulmány beszámol arról, hogy az Omega-3 zsírsavak milyen kedvezően befolyásolják többek között a gyermekek gondolkodását, magatartását, viselkedését, szellemi és fizikai teljesítményüket. Az EPA és a DHA zsírsavak elősegítik az eredményesebb tanulást, az érdeklődés kiszélesedését, aktívabbá és mégis nyugodtabbá teszik gyermekeinket.
Az Omega-3 zsírsavak felnőtt szervezetre gyakorolt hatását már ismerjük. Optimalizálják a szív és érrendszer, valamint az idegrendszer működését, pozitív hatással vannak a szemre, a bőrre, az ízületekre és enyhítik a fájdalmas gyulladásos tüneteket. Erősítik az immunrendszert és csökkentik a krónikus betegségek kialakulásának esélyét.
Nézzük meg miért is jó gyermekeinknek!
Az Omega-3 zsírsavak a csecsemőknél és a gyermekeknél közreműködnek:
- magzati stádiumban a retina kialakulásában
- a látásélesség kifejlődésében
- a szellemi fejlődésben
- az idegrendszeri fejlődésben
- pozitív hatással vannak a hiperaktivitás kezelésére
- a koncentrálóképesség erősítésében
- készségek kialakulásában, fejlődésében
Továbbá kisgyermekkorban:
- fejlesztik a koncentrálóképességet
- segítik a mozgásszervi problémák javítását
- erősítik az immunrendszert
- allergiás reakciók kezelését is pozitívan befolyásolják
- javítják az olvasási készséget
- segítik és fejlesztik a problémamegoldó képességet