Samlip panko morzsa 200g
Samlip Breadcrumbs Panko morzsa 200 gramm
A rántott ételek a legtöbb diétában problémát jelentenek, ezért is hasznos a Samlip Panko morzsa, amely fantasztikus ízvilággal teszi harmonikussá az olyan különleges ételeket is mint a halak vagy a rákocskák. A panírozás még soha nem varázsolta ennyire istenivé egy étel zamatát sem, mint a Samlip Panko morzsa. A Koreából származó zsemlemorzsaszerű készítmény igazi Ázsiai hangulatot képes a tányérunkra varázsolni.
A Samlip Panko morzsa összetevői között megtaláljuk a búzalisztet, az élesztőt, a sót, a pálmaolajat és a glukózt is. A termék felhasználása is rendkívül egyszerű: a rántani kívánt vékonyra vagy apróra vágott húsokat vagy zöldségeket forgassuk meg először valamilyen lisztben forgassuk meg. Ezután felvert tojásba mártogassuk a megforgatott ételt. A hozzáértő séfek azt javasolják, hogy a felvert tojásokhoz 2-3 evőkanál vizet és fél teáskanál sót is keverjünk. Végül pedig a panírmorzsa következik (jelen esetben a Samlip Panko morzsa).
Samlip Panko morzsával az ízletes, rántott ételekért
A legfinomabb bundához tehát liszt, tojáskeverék és Samlip Panko morzsa szükséges. Miután mind a három rétegben megforgattuk a sütésre szánt nyers ételt, már mehetnek is az előre felhevített olajba (ajánlott olíva olajban sütni az ételt a még finomabb ízvilág elérése érdekében). A Samlip Panko morzsa kiváló bundát képez olyan speciális ételeken is, mint a garnélarák, a tengeri hal vagy a hagymakarika.
Csempésszünk igazán finom ételeket a családi asztalra e különleges, ázsiai zsemlemorzsa segítségével, amely ízletesebbé teszi még az egyhangú, vasárnapi rántott húsokat is. A Panko japánul eredetileg kenyérmorzsát jelent, ám a termék különlegessége, hogy a magyar zsemlemorzsával ellentétben, ezeket kéreg nélküli kenyérből készítik. Így ropogósabb és levegősebb textúrájú ételt kapunk mint ahogyan azt a nyugati konyhákban már megszokhattuk. A Samlip Panko Japán és más Ázsiai konyha specialitásokhoz elengedhetetlen kellék!