Vegan protein borsófehérje izolátumból vaníilia 600 g
Klikk a galériához
Kiszerelés: 600 g
Adagok száma: 24 adag
Íz: Vanília
Vegan Protein
A borsófehérje kiváló fehérje forrás, esszenciális aminosavakban gazdag, kiváló aminosav összetétellel (AAS=0,96) rendelkezik. Kilenc esszenciális aminosavból csupán kettő van a FAO által javasolt értékek alatt. Ez azt jelenti, hogy az esszenciális aminosavakból ajánlott napi beviteli érték 96%-át tartalmazza a borsófehérje. (Protein and Amino acid requirements in human nutrition, Report of the Joint FAO/WHO/UNU Expert Consultation. WHO Technical Report Series 935, 2007).
A borsófehérje további különlegessége, hogy egy szemi-esszenciális aminosavat is nagy mennyiségben tartalmaz, ez az arginin. Ezt az anyagot az emberi szervezet is termeli, azonban a stressz és maga a testedzés is csökkenti a képződését, ezért fontos a külső bevitel. Az arginin növeli a kreatin foszfát-, inzulin- és növekedéshormon termelést, minek eredményeképpen kedvez a sovány izomtömeg növekedésének és a zsírégetésnek, javítja a koncentrációs képességet. Pozitív élettani hatása továbbá hogy a nitrogén-oxid prekurzora, így növelheti a szívbe szállított oxigén mennyiségét.
A borsófehérje arginin tartalma 8,7g/100g, bizonyítottan magasabb mint a szója és a kazein arginin tartalmánál. Fehérje tartalma 90% (az alap anyag vonatkozik), míg emészthetősége 98%-os (Pr Tomé (INRA Paris), 2002).
A magas fehérje és arginin tartalomból kifolyólag és a jó emészthetőség miatt a borsófehérje tökéletes komplex alkotóeleme lehet a táplálék kiegészítőknek. Megfelel mind a hazai, mind a nemzetközi elvárásoknak, mivel természetes eredetű, non-GMO, zsír- és koleszterin mentes. Az egészséges táplálékbevitel a fogyókúra során az egyik legtöbb problémát felvető egészségügyi téma. A borsófehérje bizonyítottan csökkenti az éhségérzetet és jóllakottság érzetet biztosít, ami egy fontos kiegészítő hatása lehet a táplálék kiegészítő terméknek. (Collaborative Project Cosucra Groupe Warcoing & Leatherhead Food International; The Perceived and Physiological Effects of Dietary Proteins and Peptides on Satiety; May 2008).
Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
A termék:
- Szója mentes
- Glutén mentes
- Tejmentes
- Tojásmentes
- GMO mentes
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
- Hozzáadott aromát nem tartalmaz
- Hozzáadott mesterséges édesítőt nem tartalmaz
Összetétel vanília íz esetén: borsó fehérje izolátum, természetes vanília aroma, édesítő: stevia (steviolglikozidokat tartalmaz).
Felhasználási javaslat: 25 g terméket keverj el 300ml vízben vagy egyéb kedvelt folyadékban.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Forgalmazó: Hofood Kft.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas!
Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási
mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!