Vermicelli kínai üvegtészta 500 g 500 g
Klikk a galériához
Vermicelli kínai üvegtészta 500 g 500 g
Az üvegtészta vagy celofántészta mungóbab keményítőből és borsókeményítőből készül víz hozzáadásával, tojás nélkül.
Az üvegtésztát sokféle képpen használja a kínai, thai, koreai, vietnami, , indonéz és a filippinó konyha is. Használhatjuk töltelékként gombócokba, salátának, vagy akár édes desszertnek is. Elkészítése nagyon egyszerű. Öntsünk rá forró vizet, és várjuk meg amíg megpuhul.
Összetevők:
borsókeményitő,mungóbab keményítő,víz
Átlagos tápérték 100 g termékben.
-szénhidrát:86 g ebből cukrok:<0,5 g
-zsír:<0,5g ebből telített: <0.1 g
-fehérje:<0,5 g
-só:0 ,04 g
-energia:1462kJ/344kcal
Vélemények írásához, vagy megtekintéséhez kattintson a vélemény fülre.