Virostop szájspray 30Ml

Elfogyott Vásároljon Virostop szájspray 30Ml terméket - 2.699 Ft-ért

Virostop szájspray 30Ml


A vizsgálatok azt mutatták, hogy a vírusokat gátló, legfontosabb komponensek a következők: triterpének, szaponinok, tannin és a polifenolok.

A cistus creticus kivonat nagy mennyiségben tartalmaz poláros vegyületeket, a poláros és apoláros vegyületek aránya nagyobb mint 5. Ennek kövezketénben ezek a vegyületek jól adszorbeálódnak a víriusok és sejtek felszínére, növelve a közvetlen gátló hatást. A kémiai vizsgálatok azt is bizonyították, hogy az alábbi vegyületekből jelentős mennyiséget tartalmaz a kivonat: tannin, triterpén falavonoidok és szaponinok.

A cistus kivonat nem csupán a vírusok növekedésének folyamatát gátolja, hanem a vírus fertőzés által kiváltott kóros immunológia reakciókat is helyes irányba tereli. A súlyos vírusfertőzések esetében ugyanis gyakran felborul a szervezet immunológia válaszképességének a  megfelelő koordinálása. A SARS, a MERS és madárinfluenza megbetegedések esetében ezt az un. „citokin viharnak” nevezik a tudósok. Az immunrendszernek a vírusfertőzés gyógyítása érdekében termelt un. gyulladásos citokinek ( Pl IL6, TNF alfa stb) korlátok nélküli termelése gyakran nagyobb problémát okoz mint maga a vírus fertőzés. A cistus kivonat azt az kóros immunológiai folyamatot is képes megelőzni, így két fontos támadáspontos segít a betegség súlyosságának csökkentésében.

A ViroStop szájpray használatát kezdje rögtön a megfázás első jeleinél / tüsszögés, torokfájás /, mielőtt a betegség kialakulna. Szintén használja, ha fertőzés veszélyének van kitéve.

- A ViroStop spray használata felnőttek és 6 év feletti gyermekek számára ajánlott.
- Megelőzés esetén: a napi adag felnőttek számára 2x5 fújás, gyermekek számára 2x2 fújás a szájba.
- Kialakult megbetegedés esetén: a napi adag felnőttek számára 3x5 fújás, gyermekek számára 3x2 fújás a szájba.
- A jobb hatékonyság érdekében, javasolt a spray használata még 3 napig a tünetek megszűnése után is

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
 • Gyártó: Virostop
 • Szállítási idő: 2-5 munkanap külső raktárról
 • Termék kód: 5999885932023
 • 5999885932023
 • Elérhetőség:
 • Virostop szájspray 30Ml
  A vizsgálatok azt mutatták, hogy a vírusokat gátló, legfontosabb komponensek a következők: triterpének, szaponinok, tannin és a polifenolok.
  A cistus creticus kivonat nagy mennyiségben tartalmaz poláros vegyületeket, a poláros és apoláros vegyületek aránya nagyobb mint 5.
  Tovább a termékleíráshoz

 • 2.699 Ft
 • Nettó ár: 2.125 Ft

Címkék: Virostop szájspray 30Ml, Fog- és szájápolás

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2023
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png