Összetevők: hibiszkuszvirág, áfonya levél, csipkebogyó gyümölcs, alma, gyümölcs, fekete ribizli gyümölcs, édesgyökér, áfonya gyümölcs, gyümölcs ánizs, természet azonos aroma fekete áfonya és a fekete ribizli, piros ribizli leve.
9 hónapos kortól javallott.
Ajánlott adag: naponta 2-3 csészével
Az áfonya virága fehér vagy rózsaszín. Apró, lilás-fekete termése éretten lapított bogyó. A gyógyászatban a leveleket és a bogyótermést hasznosítják. A leveleket nyáron szedik, majd napon szárítják. A bogyókat ősszel gyűjtik be, és általában még frissen felhasználásra kerül.
Gyógyhatása: A bogyókban található hatóanyag növeli a kisebb vérerek ellenállását, és csökkentik áteresztő képességüket. Megakadályozza a vérrögképződést. A növényt pilóták is előszeretettel alkalmazzák, mert a termésben lévő antocianozidok javítják a látást, elősegítik a szem ideghártyapigmentjeinek regenerálódását. A levelek csökkentik a vércukorszintet, kedvezően befolyásolják a bélhurutos állapotot. Ezeket a gyógyhatásokat klinikai vizsgálatokkal is alátámasztották!
Összetevők: hibiszkuszvirág, áfonya levél, csipkebogyó gyümölcs, alma, gyümölcs, fekete ribizli gyümölcs, édesgyökér, áfonya gyümölcs, gyümölcs ánizs, természet azonos aroma fekete áfonya és a fekete ribizli, piros ribizli leve.
9 hónapos kortól javallott. Tovább a termékleíráshoz