BECHAMEL ALAPPOR sós töltelékek ízesítésére, megkötésére 12,5 Kg
Klikk a galériához
BECHAMEL
Felhasználási terület:
Sütőipari termékek sós töltelékeinek ízesítésére, megkötésére
Összetevők
módosított burgonyakeményítő (E 1414), rizspehelyliszt, növényi zsír
(pálma), sovány tejpor, étkezési só, búzafehérje, stabilizátor (E 401, E
404, E 339, E 450), savanyúságot szabályozó anyag (E 327, E 333)
Technológiailag hatékony
adalék, ezért a végterméken
feltüntetendő:
módosított burgonyakeményítő: E 1414
stabilizátor: E 401, E 404, E 339, E 450
savanyúságot szabályozó anyag: E 327, E 333
Allergén információk
Tartalmaz:glutén, tejszármazék
Nyomokban tartalmazhat:
Tojás-, szójaszármazék, földimogyoró, diófélék, szezámmag, csillagfürt
Érzékszervi jellemzők:
Törtfehér színű, lisztszerű keverék