Egészségmegőrzés Bio Szőlőmag Őrleménnyel!

2019-04-17 0 Hozzászólások

Egészségmegőrzés Bio Szőlőmag Őrleménnyel

 

A szőlőmag rendkívül magas antioxidáns, illetve polifenol tartalommal rendelkezik. A létfontosságú anyagok felszabadulása akkor lesz teljes, ha a szőlőmagot porrá zúzzuk vagy a benne található értékes olajat kisajtoljuk.

A szőlőmagliszt és szőlőmagolaj is hasonlóan jó hatással van a szervezetünkre. A szőlőmagliszt vagy olaj rendszeres szedése kifejezetten ajánlott fertőzéses, meghűléses időszakokban a betegségek megelőzésére vagy a gyógyulási idő felgyorsítására.

Az időseknél segít az öregedési folyamatok lassításában és az agyi funkciók hatékonyabb megtartásában. Magas antioxidáns tartalma matt már egészen kis adagban szedve is erősíti az immunrendszert, normalizálja a koleszterinszintet és a vérnyomást, ezáltal óvja a szív- és érrendszer egészségét, illetve (a megfelelő étrend és életmód mellett) megelőzheti a betegségek kialakulását.

A kollagén és elasztin szintézisre gyakorolt pozitív hatásával rugalmasabbá és feszesebbé teszi a bőrt, csökkenti a szarkalábakat, ráncokat, illetve azok mélységét és láthatóságát. A szőlőmagból készült, minőségi termékek az ízületeket is támogatják, hiszen a gyulladáscsökkentő összetevőinek hála, szedésük mellett csökkenhetnek a gyulladások, mérséklődhetnek a fájdalmak és mozgékonyabbá válhatnak az ízületi felszínek.

A szőlőmaglisztek között kiemelkedő helyet foglal el a Bio Szőlőmag Őrlemény, mely a Biogo webáruház kínálatában is megtalálható. Erjesztetlen kékfrankos bio szőlő törkölyéből készül, préselés után, napon szárításos módszerrel, minimális feldolgozással, hogy a késztermék a lehető legtöbb értékes hatóanyagot tartalmazza. Különlegessége (ami persze minden jó minőségű szőlőmag őrleményé is), hogy a C-vitaminnál 20-szor, az E-vitaminnál pedig 50-szer magasabb antioxidáns tartalommal rendelkezik. Napi 1-2 teáskanálnyi adagokat rendszeresen (pl. joghurtban, illetve egyéb módon) fogyasztva, vagy süteményekbe sütve, jótékonyan hat a bőrproblémákra, a szem egészségének megőrzésére, de bevethető változókori panaszok, illetve prosztata betegségek kezelésére is. Több tanulmány szerint, erőteljes rákmegelőző hatása révén gátolja a daganatos megbetegedések kialakulását is.

Az esetleges mellékhatásokkal, illetve ellenjavallatokkal kapcsolatban minden esetben kérje kis kezelőorvosa véleményét!

Keresse a magas minőséget, válassza a Bio Szőlőmag Őrleményt, melyet 100 grammos kiszerelésben megtalál a Biogo webáruházban:

 

Írta: Kis Szilvia

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2024
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png