DROGSTAR ARGÁNOLAJ 90 ML 90ml

DROGSTAR ARGÁNOLAJ 90 ML 90ml

Az argánolajat hideg sajtolással készítik. Az argán fa -az élet fája- a Föld egyik legősibb fafajtája, amely Marokkó dél-nyugati részén él, ellentmondva a szélsőséges időjárásnak. Illatos olaja Marokkó folyékony aranyának számít, gyümölcsének megvából nyerik az argán olajat. 

100 kg termésből mindössze 1 liter olaj nyerhető. 
Az argán stabilizálja a kollagén rost hálózatot. Leglátványosabb eredménye, hogy bőre visszanyeri fiatalos frisseségét, vitalitását. 
Segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, rugalmasságát, lassítja az öregedési folyamatokat és ráncképződést. Véd a természet káros hatásai ellen. 

Használata után a bőr hosszú időn keresztűl rendkívül selymes és lágy lesz. 

Száraz helyen tartandó, hűtést nem igényel.

​Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Gyártó: BioGo.hu Kft.
  • Termék kód: 5999886431549
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 3.403 Ft
  • Nettó ár: 2.679 Ft
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png