FAITH IN NATURE DEO SÓKRISTÁLY 100 g

FAITH IN NATURE DEO SÓKRISTÁLY 100 g

Termékleírás

A hipoallergén Faith in Nature sókristály dezodor megsemmisíti azokat a baktériumokat, melyek a testszag létrejöttéért felelősek. Természetes sókristály összetevőinek köszönhetően nem tömíti el a pórusokat, és nem gátolja az izzadást, mely a test természetes méregtelenítő folyamata.A Faith in Nature sókristály dezodor jellemzői:

– Összetevője: természetes ásványik sók

– Természetes sókristály összetevőjének köszönhetően nem tömíti el a pólusokat és nem gátolja az izzadást, mely a test természetes méregtelenítő folyamata.

– A termék hipoallergén, így érzékeny bőrűek is használhatják

– Az ásványi sók megsemmisítik azokat a baktériumokat, amelyek a testszag létrejöttéért felelősek.

– A termék nem tartalmaz alumínium-klorohidrátot, parabéneket, illetve más mérgező összetevőket.A termék praktikus stift formában kapható.A Faith in Nature sókristály dezodor használata: közvetlenül fürdés után a nedves hónaljra, vagy száraz hónaljra a kristályt benedvesítve. Mossa le a kristályt használat után.

Rendszeres használat mellett több mint félévig elegendő!Faith in Nature sókristály dezodor flakonján feltüntetett minősítő szervezetek és kitüntetések emblémái: 

Brit állatvédelmi szervezet (Termékeinket nem tesztelték állatokon, továbbá nem vásárolunk olyan alapanyagokat, amelyeket állatokon teszteltek.)

Vegán Társadalom (A Vegan Society azt vizsgálja, hogy a termék valóban csak növényi alapanyagokat tartalmaz-e, vagy található benne állati eredetű összetevő is. Egy termék akkor vegán, ha kizárólag növényi alapanyagokból áll, nem használnak fel állati eredetű összetevőket a gyártás során. Elismerést kaptunk tőlük a termékeinkre, két alkalommal is megnyertük ,,a legjobb állatkísérletektől mentes, nem élelmiszer termék’’ díját.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Gyártó: BioGo.hu Kft.
  • Termék kód: 708002305061
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 1.692 Ft
  • Nettó ár: 1.333 Ft
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png