PROTECT SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ AEROSZOL 150ML

Elfogyott PROTECT SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ AEROSZOL 150ML

A PROTECT molyirtó kazetta ruhatároló helyeken (pl. ruhásfiókban, szekrényben, gardróbban) ruhamolylepkék és lárváik irtására alkalmas. Zárt térben ruhamoly lepkék írtására. Nem csöpög és nem hagy foltot, hatását párolgás útján fejti ki. Biztos védelmet nyújt a ruhákban, textíliákban fejlődő molyok ellen. Használata nem feltűnő, nem jár kellemetlen szagképződéssel. A készítTermékleírás

Jellemzők
5 óra védelem, Elriasztja a Lyme-kórt hordozó kullancsokat
Szúnyog- és kullancsriasztó aeroszol
Egyéb információk
Nettó tartalom: 150 ml, 102 g
Osztályozás: Aeroszol 1. kategória, szemirritáció 2. kategória. 
Biocid terméktípus száma / megnevezése: 19 / riasztó- és csalogatószerek.
Formuláció jellege: aeroszol, mechanikus szórófejjel ellátott fémpalackban. A riasztószer keserű anyagot (denatónium-benzoát) tartalmaz, mely segít megelőzni a készítmény véletlen ember általi fogyasztását.
Forgalmazási kategória: III. forgalmazási kategóriájú, szabadforgalmú riasztószer. Egyéb felhasználási előírások: Felhasználói kör: lakossági felhasználók. Felhasználás helye: a szabadban tartózkodó ember ruházattal nem fedett bőrfelületére vagy felsőruházatára juttatandó.
Hulladékkezelés: A kiürült flakon a háztartási hulladékgyűjtőbe dobható.
Hatóanyag: 19,5% (195 g/kg) N,N-dietil-meta-toluamid (EU-szám: 205-149-7, CAS-szám: 134-62-3)
Engedély száma: HU-2014-PA-19-00094-0000
Az engedély tulajdonosa: Bábolna Bio Kft.
Termékadatok

Külső cégek logói
Hazai Termék
Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás
Felhasználható: csípőszúnyogok (pl. Aedes és Culex fajok), kullancsok (pl. közönséges kullancs - Ixodes ricinus) és púposszúnyogok (pl. Simulium fajok) riasztására, távoltartására.

Használati utasítás:
Használat előtt a flakont alaposan rázza fel! A készítményt vékony rétegben, csak a vérszívó ízeltlábúaknak kitett bőrfelületeken vagy felsőruházaton illetve lábbelin alkalmazza! Függőlegesen tartva a falkont kb. 20-25 cm távolságból permetezze a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsölje szét. Az arcbőrt - a szem és a száj környékének kihagyásával - a kézre szórt permettel kell bekenni. Gyermekek kezelésekor először a saját kezére fújja a készítményt, és így kenje be vele a bőrüket. A gyermekek kézfejét ne kezelje! A bőrfelületre kent készítmény, a felvitt réteg vastagságától függően, a szúnyogokat 4-4,5, a púposszúnyogokat 0,5, a kullancsokat 0,5 órán keresztül tartja távol. Felnőttek szükség esetén a kezelést megismételhetik, de a riasztószer legfeljebb naponta kétszer alkalmazható.
Tárolás
Eltarthatóság és tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, hűvös, max. 35°C-os hőmérsékleten, sugárzó hőtől védett helyen tárolva a gyártástól számított 2 évig használható fel.mény 6 hónapon át egyenletes hatóanyag kibocsátást biztosít.

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Gyártó: BioGo.hu Kft.
  • Termék kód: 5997378750031
  • Elérhetőség:
  • 1.591 Ft
  • Nettó ár: 1.253 Ft
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png