Biorganik bio lenmag 250g
Klikk a galériához
Összetevők: lenmag*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
A len kultúrnövényként évezredek óta használatos. A kékvirágú növény rostját ruhák, hálók, kötelek készítésére, magját táplálékként használták.
Felhasználása: kenyerek, sütemények, pogácsák megszórására. Beáztatva nyert nyákját szorulás esetén használják.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: |
1972 kJ / 471 kcal |
Zsír: |
30,9 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
3 g |
Szénhidrát: |
5,9 g |
- amelyből cukor: |
0,1 g |
Rost: |
32,2 g |
Fehérje: |
28,8 g |
Só: |
0,015 g |