Bio élelmiszerek

Bio élelmiszerek

Bio címkével ellátott termékeink elkészítésénél gyártóink mellőzik a szintetikus műtrágyákat és növényvédő szereket. Ezen jelölések biztosítékot adnak arra, hogy egészségesebb, természetközelibb gazdaságból származó ételeket, termékeket fogyasztunk.

 A BIO ÉLELMISZEREK egyre szélesebb körben keresett termékek. A megnövekedett igény kielégítésére sokan tesznek kísérletet, azonban nem szabad bedőlni a sílány minőségű termékeknek. A Bio Élelmiszerek szigorú ellenőrzés által minősített termékek, melynek fontos ismérvei, hogy kisebb a kémiai szennyezettsége, magasabb a vitamin és tápanyag tartalma és erőteljesebb ízűek hagyományos, ipari társaiknál. Előállításukhoz az alapanyagoknak is minősített ökotermelőtől kell származnia. A bio élelmiszerek adalék és segédanyagai GMO mentesek, ezt külön igazolással szükséges alátámasztania a gyártónak. A valódi BIO ÉLELMISZER minden esetben a hazai szervek által ellenőrzött termék.

Áruházunk BIO ÉLELMISZER kínálata itt található. Amennyiben kérdésük van akár a BIO ÉLELMISZEREKET illetően, akár általánosan, bármely általunk forgalmazott termékkel kapcsolatban keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png