Bio kozmetikumok, illóolajok

A bio kozmetikumok olyan szépészeti szerek, melyeknek minden előírásnak meg kell felelniük, mint hagyományos változataiknak, azzal a kiegészítéssel, hogy az összetevőik 95 %-nak biogazdálkodásból kell származnia. A bio minősítést szigorú ellenőrzés mellett a Biokontroll Hungá...

Mutat:
Rendezés:

BIOEXTRA BEAUTY CAPS BŐRÁPOLÓ OLAJ AKCIÓ 2X30 60db

Termék összetétele: cyclopentasiloxane, caprylic triglyceride, ethylthexyl hydroxystearate, persea ..

3.657 Ft
Nettó ár: 2.880 Ft
Bio kozmetikumok, illóolajok

A bio kozmetikumok olyan szépészeti szerek, melyeknek minden előírásnak meg kell felelniük, mint hagyományos változataiknak, azzal a kiegészítéssel, hogy az összetevőik 95 %-nak biogazdálkodásból kell származnia. A bio minősítést szigorú ellenőrzés mellett a Biokontroll Hungária Kft végzi. Fontos szempont a bio kozmetikumoknál, hogy a gyártó a termék hatásának megőrzése mellett mit tesz az egészségre és a környezetre káros anyagok mellőzésének, kiiktatásának érdekében.

Fontos, hogy a bőrünket, hajunkat, fogunkat mivel tisztítjuk, ápoljuk. Nagy felelőtlenség azt hinni, hogy eleget teszünk a bio életmódváltásnak azzal, ha csak az ételek minőségére figyelünk, hiszen számtalan probléma forrása lehet a bőrünkön felszívódó vegyi anyagok mennyisége és minősége. Gondoljunk csak a mosakodáshoz használt termékekre, vagy a hajápolási szerekre, mennyi kemikália, színezék található bennük, és mennyit árthatunk a hormonokkal dúsított szerekkel gyermekeinknek, környezetünknek. Bio kozmetikumok között találunk haj, test és bőrápolási termékeket, fogápolási szereket és illóolajokat is, melyek sok területen használható társaink lehetnek a mindennapokban.

Áruházunkban a bio kozmetikumok kínálata itt található. Amennyiben kérdésük van akár a bio kozmetikumok kínálatát illetően, akár általánosan, bármely általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

 

 

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png