Bio kozmetikumok, illóolajok

A drága nem mindig jobb


A bio kozmetikumok ...

Bio kozmetikumok, illóolajok

A drága nem mindig jobb


A bio kozmetikumok ára sokszor elfogadhatóbb, mint a márkás termékek. Ezáltal néhányan arra következtetnek, hogy a televíziós reklámokban bemutatott árucikkek sokkal jobb és ragyogóbb hatást fognak elérni, mint a kevésbé felkapott fajták, azonban ez nem igaz. A legdrágább kozmetikumok árát nemcsak az alapanyagok adják, hanem a reklámköltség, ami a csomagolást, hírességek kifizetését, és az image-et jelenti, amit a vásárló szokott finanszírozni, és jobb elkerülni. Ráadásul sok nagy márka olyan országokban is vállal eladást, ahol állatokon tesztelik a készítményeiket.


Hiába ellenőrzik a kozmetikumokat szigorúan, minden országban találkozunk olyannal, ami kevésbé építi a bőrünket, inkább irritáló és allergén anyagokat tartalmaz. Amennyiben a bio termékek mellett tesszük le a voksunkat, akkor bebizonyítjuk, hogy hosszú távon gondolkodunk. A használatukat mindig kezdjük el időben, nem számít, hogy a ránctalanítóról, nyugtatóról, vagy valamilyen halványítóról beszélünk. A bőrünknek meg kell szoknia az adott anyagokat. Ha sokáig használunk olyan kozmetikumot, ami káros, akkor utólag nem fogjuk tudni visszacsinálni az általa okozott bajokat.


Kozmetikum nőknek és férfiaknak


Igaz, hogy a női termékek sokkal több helyen kaphatók, mint a férfi, azonban róluk se feledkezzünk el. Egy úrnak valószínűleg kevesebb kozmetikumra van szüksége, mint egy hölgynek, azonban, akik szeretnének vigyázni magukra, megveszik a fontosabb termékeket. Ilyen lehet például egy nappali és egy éjszakai hidratáló krém, de a megfelelő arclemosó is, amivel a városokban szálló por tudja eltávolítani. Vannak olyan férfiak, akik egy kis alapozót is használnak, ilyen lehet az úgynevezett BB krém, ami krémnek és alapozónak a keveréke. Ezáltal megszüntetik a csillogást, és sokan az UV sugaraktól is védve vannak.


A női kozmetikumok lehetőségei mondhatni megszámlálhatatlanok. Nemcsak az arcra, hanem a hajra, szemre és szájra is ezer meg ezer termék közül választhatunk. Az arcápolás, a bőrápolás, a szájápolás, de még a testápolás is megfelelő válogatást igényel. Az illóolajok vagy a tusfürdők nem tartalmazhatnak olyan anyagokat, amik hosszútávon károsak az egészségre. Ezek a szépítészeti szerek kaphatók természetes és vegán kiszerelésben is.


Bio kozmetikumok, illóolajok


Válasszuk a természetes kozmetikumokat


Vásárlás során nemcsak az árakat kell figyelnünk. Az olcsóbb, de bio és természetes kozmetikumok lehetnek ugyanolyan jók, mint a drága társaik. A webáruházakban kapható sminkeknek akár online is utána tudunk nézni, így ellenőrizhetjük a származását és, hogy végeznek-e teszteket állatokon. A rendelés menete nagyon egyszerű, néhány kattintás után csak fizetnünk kell. Az akciókat kihasználva a nagyobb márkák bio részlegét is igénybe tudjuk venni, de olvashatunk véleményeket is.


YouTube-on és blogokon összehasonlíthatjuk, hogy melyik márka az, ami nekünk a leginkább fog passzolni. A cikkekben és a videókban megismerkedhetünk új nevekkel, vagy megtanulhatjuk, hogy a nagyok miért nem mindig lesznek jó választás. A professzionális sminkesek megmutathatják, hogy miként tudjuk használni ezeket a bio kozmetikumokat. 


Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png