Fog- és szájápolás

Mutat:
Rendezés:
Fog- és szájápolás

A bio kozmetikumok olyan szépészeti szerek, melyeknek minden előírásnak meg kell felelniük, mint hagyományos változataiknak, azzal a kiegészítéssel, hogy az összetevőik 95 %-nak biogazdálkodásból kell származnia. A bio minősítést szigorú ellenőrzés mellett a Biokontroll Hungária Kft végzi. Fontos szempont a bio kozmetikumoknál, hogy a gyártó a termék hatásának megőrzése mellett mit tesz az egészségre és a környezetre káros anyagok mellőzésének, kiiktatásának érdekében.

Szájunk és fogaink ápolása elengedhetetlen a mindennapi tisztálkodásunk során. Rengeteg cikk jelent meg a hagyományos fogápolási termékek káros hatásairól, összetételük veszélyességéről. Az életmód váltó, egészség és környezettudatos vásárlók igényeinek kielégítésére számos termék született, melyek nélkülözik a negatív összetevőket és a természet erejét hívják segítségül a száj higiéne területén is. A bio fog – és szájápolási termékek használatával biztosak lehetünk abban, hogy mindent megteszünk szájunk és fogaink egészségének megőrzésével kapcsolatban.

Áruházunkban a bio fog- és szájápolási termékek itt található. Amennyiben kérdésük van akár a bio fog- és szájápolási termékek kínálatát illetően, akár általánosan, bármely általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

 

 

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png