Bio fog- és szájápolás

Hogyan mossunk helyesen fogat?


A

Mutat:
Rendezés:

Bio coconutoil aktívszenes fogpor 50ml

Termék leírása:   BIO COCONUTOIL AKTÍVSZENES FOGPOR 50ML Termék összetétele: Segít a fogak elszí..

3.131 Ft
Nettó ár: 2.465 Ft

Bio weleda rathania fogkrém 75ml

A frissítő Ratanhia fogkrém gyengéden és alaposan tisztítja a fogakat, rendszeres használattal alapo..

1.335 Ft
Nettó ár: 1.051 Ft

Coconutoil cosmetics-bio lebomló bambusz fogkefe aktív szénn 1db

Termék leírása:   COCONUTOIL LEBOMLÓ BAMBUSZ FOGKEFE AKTÍV SZÉNNEL 1DB Termék összetétele: Tudta..

1.287 Ft
Nettó ár: 1.013 Ft
Bio fog- és szájápolás

Hogyan mossunk helyesen fogat?


A bio fog- és szájápolás elengedhetetlen kelléke a természetes alapanyagú fogkrém is, de a hozzáértők szerint ennél sokkal többről van szó. Kutatások bizonyítják, hogy, ahhoz, hogy ne legyenek fogászati problémáink naponta legalább kétszer fogat kell megmosni, és rendszeresen ellenőriztetni az állapotát. Egyetlen szuvasodás is negatív láncreakciót indíthat el a szervezetünkben, ugyanis hatással lesz az egészségi állapotunkra. Ráadásul, ha már korán kezeljük a problémát, akkor elkerüljük a későbbi betegségeket. Az esetleges foggyökérkezelés nagyon fájdalmas, jobb a megelőzést választani.


A fogmosás célja, hogy eltávolítjuk a lerakódott fogkövet, ehhez megfelelő fogkrém használatára van szükségünk, és egy jó minőségű fogkefe segítségére. A két percig tartó procedúra alatt a sörte végei mindig nézzenek az íny felé, majd körkörös mozdulatokkal lazítsuk fel a lerakódott a lepedéket, végül söprögető mozdulattal távolítsuk el. Sok helyen javasolják már az elektromos fogkefe használatát, amiből a legjobb a kör alakú, ami alapból körkörös mozgást végez. Fontos, hogy a kefét ne nyomjuk túl erősen a fogakhoz, mivel akkor megkophat a felületet, és 3-6 havonta cseréljük.


Ha fontos számunkra is a bio fog- és szájápolás


Mivel a fogmosást mindennap elvégezzük, olyan eszközöket kell hozzá választani, amik a környezetünkre és a testünkre sincsenek káros hatással. A fluorid tartalmú fogkrém előnye, hogy keményíti a fogzománcot, és megelőzi a szuvasodást. Ezt a természetes anyagot a mindennapi táplálkozás során juttatjuk a testünkbe, főleg az ásványvíz, néhány fekete tea és a húsban által. A fogkrémünk tartalmazzon fluoridot, hogy megnöveljük a napi bevitelt, ami az életkorral párhuzamosan nő.


Az, hogy mikor mossuk meg a fogunkat orvosonként változik. Sokan lefekvés előtt mindenképpen javasolják, hogy eltüntessük az egész nap során felgyülemlett szennyeződést. Azonban a reggelinél nem mindegy, hogy mit fogyasztunk. A gyümölcslevek például savakat tartalmaznak, ami azonnal meggyengíti a zománcot. Ha reggeli után megmossuk a fogunkat, akkor csak rontunk a helyzeten. Ilyen esetekben legalább egy órát érdemes várni. A rágógumi használata mellékesen lép a képbe, cukor nélkül nyugodtan rágózhatunk, ugyanis stimulálja a nyáltermelést.


Bio fog- és szájápolás


Mire jó a fogpor?


A fogpor azoknak ajánlott, akik legerősebb lepedéket akarnak eltávolítani, például a dohányzástól megsárgultak a fogaik. A jó minőségű termékek nem lesznek olcsók, azonban, ha összehasonlítjuk őket egy fogászati beavatkozással, akkor még mindig ár alatt lesznek. Az árak attól függnek, hogy milyen termékeket választunk és, hogy mennyi a fluorid tartalma. Vásárlás során mindig ellenőrizzük le, hiszen életkortól függően más mennyiségre van szükségünk.


Amennyiben információhoz akarunk jutni, online utána olvashatunk, több szakértői nyilatkozik blogokban. A webáruházak széles választéka hozzájárul a rendelés megkönnyítéséhez, ráadásul akciókat is kifoghatunk. A megfelelő szájápolás és fogápolás elengedhetetlen az egészséges élethez, sok szenvedéstől megkíméljük magunkat. Amennyiben nem szeretnénk túl gyakran a fogászati rendelők vendégei lenni, úgy az étkezésünk mellett a bio fog- és szájápolás eszközeinek használatára is érdemes odafigyelnünk.

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png