Bio és natúr tisztítószerek

Hogyan takarítsunk? 


A bio tisztítószerek

Bio és natúr tisztítószerek

Hogyan takarítsunk? 


A bio tisztítószerek egyre több lakásban megtalálhatóak, és rendszeres használat alatt vannak. Ha végiggondoljuk, hogy milyen helyiségek vesznek minket körbe, akkor valószínűleg mindegyiknek megvan az a formája, ahogyan ki lehet takarítani. Például a nappaliban szokott lenni egy televíziós szekrény, étkezőasztal, fotelek és kanapék. Miközben az étkező asztalt akár napi rendszerességgel is törölgetni kell, addig a fotelek alatt a heti felmosás elég lehet. A televízió képernyője is igazi porfogó, érdemes azon is végigmenni, miközben figyelni kell, hogy kémiai vegyszert ne öntsünk rá.


Emellett, hogy ha a fürdőszobába megyünk, akkor azonnal az erősebb tisztítószerek kerülnek a kezünkbe. Nem mindegy, hogy a WC kagylót és a fürdőkádat mivel fogjuk letakarítani, ahogy az sem, hogy milyen szert teszünk a tükörre, amikor véletlenül ujjlenyomatos lesz. A törölközők is igazi baktériumforrást jelentenek, így azokat is rendszeresen ki kell mosni egy másik fajta mosószerrel, ami szintén a tisztaságért felelős. Hogyha van a lakásban szőnyeg, vagy a fürdőben úgynevezett kilépő, akkor arra is külön oda kell figyelni. Maga a tisztítás egyszerűnek tűnhet, azonban meg kell tanulni a folyamatát.


Válogassuk meg a tisztítószereket!


Vannak olyan felületek, mint például a fa, aminek nem eshetünk neki extra vizes szivaccsal. Szerencsére már kaphatóak olyan szerek, amik kifejezetten a fára lettek kitalálva. Hogyha parketta van letéve a lakásban, akkor nem fogunk nagy tócsákat hagyva felmosni sem, és azt is kétszer megnézzük, hogy milyen tisztítószert teszünk bele a vízbe, nehogy véletlenül megmarja. Amennyiben járólapunk van, lehet, hogy többször fogunk hipóval nekiesni, hiszen szeretnénk, hogy az összes baktérium elpusztuljon. Ezeket a kérdéseket mind-mind fel kell tenni magunknak, amikor takarítani kezdünk.


Bár a boltok polcain sok olyan terméket találunk, amik minden felületre esküsznek, nem szabad bedőlni ezeknek a reklámoknak. A legtöbben természetes tisztítószerek után néznek, mivel ezek nem tartalmaznak vegyi anyagokat, és olyan öko minőségű rendszerek, amik nem fognak sem bennünk, sem pedig a bútorainkban kárt tenni.


Bio és natúr tisztítószerek

Vegyünk inkább bio terméket!


Hogyha gyerekek is tartózkodnak a lakásban, akkor még nagyobb fontossága lesz a bio tisztítószerek beszerzésének, ugyanis ezek kevésbé lesznek veszélyesek az egészségükre. Az árak elsőre talán megijeszthetnek minket, azonban normális használat mellett a megvásárolt üvegek ki fognak tartani. Maga a vásárlás könnyű, történhet online vagy fizikai boltokban. A webáruházak kínálata mindig sokkal szélesebb, mint egy sarki közértben, ráadásul akciókat is előbb fogunk találni.


A rendelés menetét csak egyszer kell megtanulni, utána bármelyik termékre alkalmazható. Válasszuk az olcsó vagy drága termékeket, hogyha természetes összetevőket tartalmaz, akkor a vélemények szerint nem fog kárt tenni az otthonunkban. Úgy tartják, hogy a rend a lelke mindennek, azonban nincs rend tisztaság nélkül. Figyeljünk oda a rendszerességre, hogy minden tárgynak meglegyen a maga helye és, hogy minden helyiségben megfelelő bio tisztítószereket használjunk. 


Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png