Bio tisztítószerek

Szorítsuk ki a káros anyagokat az életünkbőlMutat:
Rendezés:

Almawin öko wc aktív gél koncentrátum 750ml

Termék leírás Erőteljes hatású szer, mely tisztán tartja a WC-kagylót. Könnyedén feloldja a mészkő ..

1.493 Ft
Nettó ár: 1.175 Ft

Anthylils baby bio univerzális tisztító spray 460ml

"Fertőtlenítő hatású univerzális tisztító spray, bio teafaolajjal. Alkalmas felületek, használati tá..

1.641 Ft
Nettó ár: 1.292 Ft

Bactoex fertőtlenítő travel utántöltő 1000ml

BactoEx Travel bio fertőtlenítő - Grape Vital® grapefruitmag-kivonat tartalommal, különböző kiszerel..

3.856 Ft
Nettó ár: 3.036 Ft

Citromsav 25kg

A legegyszerűbben úgy használhatod, ha feloldod előre és szórófejes flakonból szóród a tisztítandó f..

24.448 Ft
Nettó ár: 19.250 Ft

Cycle újrahasznosított általános felülettisztító szórófejes 500ml

A világ első újrahasznosított tisztítószere ÁLTALÁNOS FELÜLETTISZTÍTÓ levendula és menta i..

1.073 Ft
Nettó ár: 845 Ft

Cycle újrahasznosított általános felülettisztító utántöltő 10 liter

A világ első újrahasznosított tisztítószere ÁLTALÁNOS FELÜLETTISZTÍTÓ levendula és menta i..

12.878 Ft
Nettó ár: 10.140 Ft

Cycle újrahasznosított általános felülettisztító utántöltő 3 liter

A világ első újrahasznosított tisztítószere ÁLTALÁNOS FELÜLETTISZTÍTÓ levendula és menta i..

4.623 Ft
Nettó ár: 3.640 Ft
Bio tisztítószerek

Szorítsuk ki a káros anyagokat az életünkből


Bio tisztítószerek vásárlása előtt sokszor elgondolkodunk azon, hogy hova forduljunk. Napjainkban egyre többen teszik le a voksukat a természetbarát megoldások mellett, amivel nem csak az egészségünkre káros anyagokat szorítjuk ki a mindennapjainkból, hanem hozzájárulunk egy tisztább Föld létezéséhez. A legtöbben az áraktól szoktak megijedni, azonban hogyha hosszú távon gondolkodunk, akkor megértjük az okokat is. Vásárlásnál figyeljünk oda, hogy hány ml-es vagy L-es kiszerelést fogunk választani, ugyanis sokszor a nagyobb olcsóbbra jön ki.


Hogyha megvan a kedvenc boltunk, akkor mindig nézzük meg az online kapható termékeit, mivel megesik, hogy a fizikai polcokon nem találunk meg minden darabot. Néha az interneten keresztül nézve utána ugyanannak a márkának megesik, hogy meg tudjuk vásárolni egy sokkal nagyobb kiszerelésben. A webáruházak úgy vannak kitalálva, hogy egy rövid regisztráció után bárki tudjon magának választani terméket, amit a kosárba helyezve később kifizethet.


Adjunk a minőségre


A legtöbb webáruház rendelkezik felhasználói véleményekkel. Ezek olyan emberektől származnak, akik már kipróbálták az adott terméket, és megosztják a tapasztalataikat. Legyen szó a minőségről, vagy akár a szállításról, hogyha rengeteg negatív vélemény van, akkor gondolkodjunk el azon, hogy egy másik bolt után nézzünk. Persze vigyázni kell a véleményekkel is, mert valamikor vannak olyan rossz akarók, akik direkt lepontozzák a termékeket, mivel nekik valamiért rossz tapasztalatuk maradt. Ha általánosságban jó véleménnyel vannak egy webáruházról, akkor nyugodtan vásárolhatunk tőlük. 


Amikor olcsó terméket keresünk, elkövethetjük azt a hibát, hogy lejjebb adjunk a minőség terén. Ez tisztítószereknél azt jelentheti, hogy sokkal többet kell használni belőle ahhoz, hogy ténylegesen elérjük a kívánt hatást. Lehet, hogy egy drágább termékhez kevesebb tisztítószert kell a megfelelő ragyogásért, így árban végül ugyanannyira jön ki. Ezt úgy tudjuk megtapasztalni, ha kipróbáljuk a számunkra elfogadott árakat, és a kicsit drágábbakat is.


Tisztítószerek


Válasszunk kézkímélő termékeket


Rendelésnél mindig vegyük figyelembe, hogy a bio termékek bőrbarát és kézkímélő hatással bírnak. Ez nemcsak azoknak lesz jó, akik valamilyen allergiától szenvednek, hanem általánosságban mindenkinek. Hogyha például mosogatószert vásárolunk, és nincsen mosogatógépünk, akkor mindennap használni fogjuk az adott szert. Amennyiben egy kicsit érzékenyebb a bőrünk, néhány hét alatt tönkretehetjük a kezünket. Mindenképpen érdemes ilyen esetekben a bio megoldásokat választani.


Az akcióknak hála kifoghatunk olyan lehetőségeket, amikor a legdrágább és legjobb termékeket tudjuk megvásárolni, akár féláron is. Valamikor a nagyobb kivitelezéshez tudunk jó árakon hozzájutni, ezekre érdemes mindig lecsapni. Sok webáruház a futárszolgálatot szokta néha odaajándékozni, ez is jó vásárlás lehet. Összességében vegyük mindig figyelembe a terméknek a minőségét, a webáruháznak a milyenségét, az olvasható véleményeket, és válasszuk ki a bio tisztítószereket, amik a leginkább illeszkednek az életünkbe. 


Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png