Bio mosás, öblítés, folteltávolítás

Így távolítsuk el a makacs foltokat


Sok háziasszony tudja, hogy a

Bio mosás, öblítés, folteltávolítás

Így távolítsuk el a makacs foltokat


Sok háziasszony tudja, hogy a bio mosószer és öblítés kéz a kézben járnak. Amikor folteltávolításról beszélünk, akkor sokszor házilag is megtehetjük az első és talán a legfontosabb lépést. Ruháknál például a mosógépbe már későn kerül bele, így a foltok is megmaradnak. Mielőtt bio mosószert használnánk, érdemes megnézni, hogy mit tehetünk az adott ruhadarabért. Sokszor a leggonoszabb foltok is eltávolíthatóvá válnak, csupán az időre kell figyelni. Könnyebb dolgunk lesz, hogyha azonnal közbelépünk.


Amikor olajjal dolgozunk, és véletlenül ránk cseppent a főzés során, akkor a kréta azonnali segítséget nyújt. A dezodorok által hagyott foltok szárítólappal távolíthatók el, míg a kávét a szódabikarbóna oldja fel. A hölgyeknél megeshet, hogy a ruhára rúzs vagy más smink folt kerül, ezt denaturált szesszel, és a más szépítkezési foltokat borotvahabbal tudjuk levinni. A gyerekes családokban megeshet, hogy a ruhákon fűfoltok vannak, ezeket ecettel a legkönnyebb eltávolítani. Hogyha a vörösbor ömlik ki, akkor sót kell tennünk rá, a tintát pedig tejjel oldhatjuk. Másik tipikus probléma az izzadság eltüntetése, erre citromlét használjunk.


Válasszunk egészséges öblítőt


A hagyományos öblítő káros hatásait kevesen ismerik, viszont ha érzékeny bőrű ember tartózkodik a családban, akkor szinte biztosan megtapasztaljuk. A boltban kapható öblítőknek a lényege, hogy fokozatosan lerakódnak a ruhaszálak között, amitől a később felvételkor puhának tűnik az anyaga. Csakhogy, mivel a ruhadarabok érintkeznek a bőrünkkel, sok esetben allergiát váltanak ki.  Az illatos öblítők fixáló szerekkel készülnek, amik folyamatos beszíváskor károsan hatnak a testre, hosszú távon akár asztmát is okozhatnak. Akik alapból bőrbetegséggel küzdenek, kerüljék el a vegyszerek használatát, és inkább válasszanak bio megoldást.


Akik az egészséges mosószer mellett teszik le a voksukat, akár házilag is elkészíthetnek néhányat. Például a mosószóda és a háztartási ecet keverékéből igazi házi öblítő készül, amit néhány csepp illóolajjal illatosíthatunk. A legkedveltebb a levendula, ami amellett, hogy jó illattal rendelkezik, fertőtleníti is a ruhát. Sokan előző nap beáztatják a szennyest, vagy langyos vízben, vagy pedig sós oldatban, így mosáskor még hatékonyabb lesz a folt tisztítása. Szódabikarbóna is azok közé az anyagok közé tartozik, ami akár a zsíros, olajos foltokat is eltünteti, ráadásul szagtalanító hatása is van.


Mosás, öblítés, folteltávolítás

Az internetes rendelés előnyei


Azoknak, akik úgy érzik, hogy nincsen idejük saját maguk elkészíteni a mosószereket, megvásárolhatják bio kivitelben is. Az árak attól függenek, hogy mosóport, vagy esetleg folyékony mosószer koncentrátumot akarunk-e venni. Maga a vásárlás könnyű, hiszen ha boltban nem is találjuk meg, akkor az online webáruházban hozzájuthatunk. Ezeknek a termékeknek a rendelése csupán néhány percet vesz igénybe, bárki könnyen elsajátíthatja a honlapok használatát.


Hogyha olcsó termékeket akarunk kifogni, akkor mindig keressük az akciókat. A felhasználói vélemények sokat segíthetnek a végleges döntésünkben. A bio mosószer és öblítő együttesen könnyűvé teszik a házimunkát. 


Jelenleg nincsenek termékek ebben a kategóriában.

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png