Bio babaápolás

Töltsük el hasznosan a babavárást


Új jövevény érkezésénél a családokban megjelennek a bio babaápolók. A 9 hónapig tartott áldott ál...

Bio babaápolás

Töltsük el hasznosan a babavárást


Új jövevény érkezésénél a családokban megjelennek a bio babaápolók. A 9 hónapig tartott áldott állapot rengeteg készülődést és vásárlást jelent. Sokan megtervezik a szobát, a színeket, és beszerzik az első adag ruhákat legalább pár hónapra. Sokat a pelenkákból is be szoktak vásárolni, és elhelyezik az ismerősöktől és rokonoktól kapott ajándékokat. Miközben az anyuka egyre inkább kerekedő pocakkal várja az új családtagnak az érkezését, addig a férfiaknak meg kell szokniuk az apaság fogalmát. Azonban a kicsinek az egészségére is mindenki oda akar figyelni, a vitamintabletták mellett elkezdődik az ápolási termékek beszerzése.


Ahogy a felnőtteknek is különböző termékeik vannak a fürdőszobában, úgy a baba is kaphat egy egész polcot. Legyen szó akár tusfürdőről, akár fogkrémről, akár fésűről, mindent idejében haza kell vinni. A gyermek egészsége az első években csak a szülőktől függ. Miután az anyatejet nem fogyasztja, egyedül az apa és az anya felelőssége, hogy a kicsi teljesen egészséges maradjon. Természetesen vannak helyzetek, amikor nem várt betegségekkel kell szembenézni, azonban meg kell tenni minden tőlünk telhetőt, hogy a kicsi a legjobb törődést kapja.


Válasszunk természetes babaápolókat


Vannak olyan tárgyak, amiket napi szinten fogunk használni, ezeknek a minőségére külön oda kell figyelnünk. Például a popsitörlő kendő, hogyha a kicsinek a bőre érzékenyebb az átlagosnál, akkor rémessé válhat a rendszeres pelenkacsere, mivel a piros bőrre a gyermek hosszú sírással fog válaszolni. Ez a kezdő szülőket ledöntheti a lábukról, miközben a baba is szenved. Válasszuk az olyan bio megoldásokat, amikben nincsenek vegyszerek, sem más káros anyagok, hogy teljes mértékben biztosak legyünk abban, hogy a gyermekünk nem fog szenvedni tőle.


Szülői vélemények szerint a tusfürdők is abba a kategóriába tartoznak, amik napi szinten kerülnek felhasználásra. Választhatunk olyan bio és illőolaj mentes termékeket, amik a legérzékenyebb bőrt sem fogják csípni. A gyerekek az első években szinte alig izzadnak, így nem kell attól félnünk, hogy parfümös vízre lesz szükség a jó illat fenntartásához. A tusfürdőnek el kell tüntetnie a baktériumokat, és a nap során szerzett kisebb fertőzéseket és koszokat. Mindezt teheti úgy, hogy kényezteti gyermekünk bőrét. Ezeket sok online webáruházban is beszerelhetjük, rendelés közben lecsaphatunk az akciókra. 


Babaápolás


Szoktassuk a kicsit a természetes termékekhez


A fogkrémet a gyermek eleinte a szülők segítségével fogja használni, azonban ez megváltozik, amikor megtanul egyedül fogat mosni. Ilyenkor is jól jön a bio változata, hiszen a kicsi megszeretheti az ízét. Hogyha aranyos rajzok vannak a csomagoláson, akkor a pici még hamarabb azt a fogkrémet fogja választani, ezáltal akaratlanul is megtanul vigyázni magára. 


Az olcsó testápolók helyett vizsgáljuk meg a kapható márkákat, mivel a bőr hidratálása mellett fontos, hogy elűzze az esetleges pirosodást vagy horzsolásokat, miközben nem szabad, hogy allergiás reakciót okozzon. Sok felnőtthöz hasonlóan a gyerekek is érzékenyek lehetnek bizonyos kémiai vegyületekre, ezért kell választani a bio babaápolókat.  


Jelenleg nincsenek termékek ebben a kategóriában.

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png