Bio egyéb

A bio termékek tárháza kifogyhatatlan

 
Mutat:
Rendezés:
Bio egyéb

A bio termékek tárháza kifogyhatatlan

 
Vannak olyan termékek, amikről mindenki tudja a származását, de sokan megkérdezik, hogy milyen egyéb bioélelmiszerek állnak az ember rendelkezésére. Amire a legtöbben nem is gondolnának, az a pástétom lehet. Ez a különleges libamáj a boltokban mindenhol megtalálható, azonban a származási helye nem a kedvencek között szokott lenni. Az állatok nem csak rossz körülmények között vannak tartva, hanem a növekedésük gyorsítása érdekében olyan kémiai szereket kapnak, amik az emberi egészségre hosszútávon ártalmasak.
 
A háziasszonyok egyik kedvence a gyorsfagyasztott étel. A mai világban a folytonos rohanás mellett sokszor nem tudjuk, hogy mit tegyünk az asztalra, főleg, ha a délutáni műszakba kell időben odaérni. Mivel a legtöbben szeretnénk zöldséget fogyasztani, nagyon praktikus lehet előkapni a fagyasztóból a feldarabolt zöldségeket. Szerencsére létezik bio fajtájuk is, így tudjuk, hogy sem a növekedés közben, sem a csomagolás után nem érték vegyszerek, vagy szintetikus műtrágyák.
 

Mi van, ha nassolni akarunk?

 
Talán a boltban kapható zacskós chipsek azok, amiben a legtöbb E betű található. Bár nagyszüleink igazi krumpliból készítették, ezt alig lehet napjainkban megtalálni. A bio tortilla chips hagymás tejfölös ízben is létezik, és árban szinte ugyanannyiba kerül, mint a bolti márkásabb darabok. Ezek a különleges chipsek egészségesebbek a nagyüzemi társaiknál, és bátran rágcsálhatjuk őket akár mindennap. Egy jó filmhez vagy egy kellemes könyvhöz elengedhetetlen kellék lehet.
 
Természetesen az édesszájúak sem maradnak rágcsálnivaló nélkül. Ma már kapható mini karobos csiga, ami ugyanúgy néz ki, mint a hagyományos kakaós, azonban bio körülmények között készül. Nem kell félni az esetleges műanyagoktól, vagy a szintetikus vegyszerektől, ugyanis sem az előállítása, sem a csomagolása közben nem érte ilyen veszély. Akik szeretnének falatozni egy hűvös délutánon, vagy csak édességre vágynak, azoknak tökéletes bio alternatíva lehet. Állagában egyáltalán nem különbözik a hagyományostól, azonban az ízére sem panaszkodhatunk.Egyéb

Egyéb bio alternatívák

 
Akik már nem tudják, hogy mit reggeliznek, kipróbálhatják a bio lenmagos ropogóst. Ez a termék ellenőrzött gazdaságból származik, csomagolás előtt és után sem került vegyszerekkel kapcsolatba. Ehetjük tejjel, de meg is főzhetjük, attól függően, hogy ki hogyan szeretné fogyasztani. Desszerteknek választhatunk karamellás vagy vaníliás szóját, aminek az állaga igen hasonlít a pudingra, azonban biztosak lehetünk benne, hogy csak és kizárólag ökológiai múlttal rendelkező termelőtől eszünk.
 
Aki szeretne egy jó savanyúságot enni, az vásárolhat bio csemege uborkát is. Talán az uborka az, amelyik Magyarországon a legtöbb ételt kíséri, és nagyon sokan szeretik. 650 g-os kiszerelésben juthatunk hozzá, ára pedig nem éri el az 1000 Ft-ot, mindezt úgy, hogy házhoz szállítják, miközben biztosak lehetünk abban, hogy teljesen egészséges és ökológiailag tiszta uborkát teszünk az asztalra. Természetesen vásárolhatunk még zöldséget, zabot, leveskockákat, egyszóval mindent. Bármit tegyünk ki az asztalra, lehetőségünk van a bio ételek mellett dönteni.

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png