CUKOR-KONTROLL KAPSZULA a gyógynövények és fűszerek jótékony hatásával!
Magas polifenol tartalma révén elsősorban II. típusú diabétesz, cukorbetegségre való hajlam esetén ajánlható a megfelelő diéta kiegészítéseként az étrendi szabályozással elérhető egyensúlyi állapot támogatására.
Fogyasztásával elősegítheti az egészséges szénhidrát-cukor anyagcserét, valamint a kóros szabad gyökök eltávolítását a szervezetből!
A CUKOR-KONTROLL termékben hat különféle gyógy-, ill. fűszernövény megfelelő arányú keverékének kivonata található.
Kifejlesztése ötvözi az évszázados népgyógyászati tapasztalatokat a legújabb tudományos kutatások eredményeivel.
Állatkísérletek alapján úgy találták, hogy a fahéjban levő polifenolok javíthatják az inzulin hatását úgy, hogy részben növelhetik az inzulin receptor sűrűségét, másrészt pedig fokozhatják a glukóz-4 transzporter aktivitását, s ezzel elősegíthetik a cukor bejutását a sejtekbe.
A fűszerekben található proantocianidinek inzulinszerű hatást mutattak.
A fahéj polifenoljainak gyulladáscsökkentő, ill. antioxidáns hatása is volt, ami a szív- és érbetegségek szempontjából is védelmet jelenthet.
A készítményben található gyógynövények hatásait az időskori megbomlott cukor egyensúly (II. típusú diabétesz) helyreállításának kiegészítő terápiájában évszázados tapasztalatok igazolják.
A fűszernövények élettani hatásait az idevonatkozó tudományos szaklapokban megjelent cikkek alapján is ismerhetjük :
-csökkenthetik a káros zsírparaméterek értékeit,
-növelhetik a hasznos zsírparaméterek értékeit,
-elősegíthetik az inzulin hatásának jobb érvényesülését,
-növelhetik az inzulinreceptorok érzékenységét, ún. inzulin-mimetikumnak tekinthetők.
CUKOR-KONTROLL KAPSZULA a gyógynövények és fűszerek jótékony hatásával!
Magas polifenol tartalma révén elsősorban II. típusú diabétesz, cukorbetegségre való hajlam esetén ajánlható a megfelelő diéta kiegészítéseként az étrendi szabályozással elérhető egyensúlyi állapot támogatására. Tovább a termékleíráshoz