Vita crystal zöld kávé kapszula 250 db 250 db
Klikk a galériához
A zöld kávé egy forradalmian új fogyókúrás termék, amely a természet ajándéka.
Főbb hatásterületek:
- súlycsökkentő hatás
- koleszterinszint csökkentés
- emésztési problémák
- antioxidáns hatás
A zöld kávéban található koffein nem ugyanúgy hat, mint a fekete kávéban lévő. A zöld kávé lassabban, de hosszabb időre fejti ki hatását, és a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza azokat az anyagokat (polifenolokat) is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól. A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek. A klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását. Csökkenti a koleszterinszintet, a trigliceridszintet és a vérnyomást. A klorogénsav kedvezően hat a májsejtek működését fokozó gének tevékenységére, és az adiponectin nevű hormon szintjét növeli, ami az inzulinérzékenységet segíti elő, gyulladáscsökkentő, diabétesz-megelőző és anti-atherogenic hatást fejt ki.
Fogyás zöldkávéval
A zöld kávé egyik legfőbb összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető és antioxidáns hatásai elismertek. Csökkenti az éhségérzetet, energizál és felfrissít egyben. A zöld kávé előnyösen fogyaszt, hiszen jórészt a problémás területekről - tehát a hasról, a fenékről, a combról és a derékról tünteti el a felesleget. Fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, azonban az izomszövet nagysága változatlan marad. Egy 2012-es kutatásból, melyen tizenhat túlsúlyos ember vett részt kiderült, hogy az étrend és az edzésterv megváltoztatása nélkül, tizennyolc hét alatt akár a testsúlyunk 10%-ától is megszabadulhatunk a zöldkávé-kivonat rendkívüli segítségével.
Főbb hatásterületek:
- súlycsökkentő hatás
- koleszterinszint csökkentés
- emésztési problémák
- antioxidáns hatás
A zöld kávéban található koffein nem ugyanúgy hat, mint a fekete kávéban lévő. A zöld kávé lassabban, de hosszabb időre fejti ki hatását, és a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza azokat az anyagokat (polifenolokat) is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól. A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek. A klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását. Csökkenti a koleszterinszintet, a trigliceridszintet és a vérnyomást. A klorogénsav kedvezően hat a májsejtek működését fokozó gének tevékenységére, és az adiponectin nevű hormon szintjét növeli, ami az inzulinérzékenységet segíti elő, gyulladáscsökkentő, diabétesz-megelőző és anti-atherogenic hatást fejt ki.
Fogyás zöldkávéval
A zöld kávé egyik legfőbb összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető és antioxidáns hatásai elismertek. Csökkenti az éhségérzetet, energizál és felfrissít egyben. A zöld kávé előnyösen fogyaszt, hiszen jórészt a problémás területekről - tehát a hasról, a fenékről, a combról és a derékról tünteti el a felesleget. Fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, azonban az izomszövet nagysága változatlan marad. Egy 2012-es kutatásból, melyen tizenhat túlsúlyos ember vett részt kiderült, hogy az étrend és az edzésterv megváltoztatása nélkül, tizennyolc hét alatt akár a testsúlyunk 10%-ától is megszabadulhatunk a zöldkávé-kivonat rendkívüli segítségével.