Bio arcápolás

Hidratáljunk minden bőrtípust


Minden bőrtípusnak és minden korosztálynak hidratálnia és regenerálnia kell a bőrét, így előbb vagy u...

Bio arcápolás

Hidratáljunk minden bőrtípust


Minden bőrtípusnak és minden korosztálynak hidratálnia és regenerálnia kell a bőrét, így előbb vagy utóbb képbe jönnek a bio arcápolók előnyei. A modern technológiának hála már rengeteg lehetőség közül választhatunk, legyen szó a tinédzserkori pattanásokról, vagy az idősebb korban fellépő barázdákról. Mindenkiben van valami közös, az, hogy kétségbe esünk. Sokan drasztikus megoldásokat keresnek, még az orvosi kés alá is befeküdnek csak azért, hogy azonnali megoldást lássanak. Pedig sokszor a probléma enyhíthető és hatékonyan kezelhető.


Egy jó minőségű krém beszerzése sokkal kevesebb pénzbe kerül, mint magánorvoshoz rohangálni, ráadásul a termékeket is személyre szabottan választhatjuk. Például egy kiskamasznak más lesz a hormonháztartása, mint egy változókorban lévő hölgyé, így nem mindegy, hogy szteroidokat használt, vagy pedig természetes alapú krémet ken magára. Bőrünk ápolása szinte a legfontosabb lehet, mivel legnagyobb felülete a testünknek, és amellett, hogy azonnal látszik, fájdalmas következményei lehetnek.


Télen is ápoljuk a bőrünket


Télen például a hideg és fagyos levegő következtében az arcunk bőre viselt lesz. Ilyenkor használhatjuk a zsírosabb hidratálókrémeket, amik fokozottan védenek majd meg minket a kiszáradástól. Fontos még a rendszeres mosakodás, hogy elkerüljük a zsírréteget és a hétköznap összegyűlt szennyeződést is. A tusfürdőknél válasszuk a természetes alapanyagból készülteket. Ha arclemosót alkalmazunk, akkor az mindig legyen alkoholmentes, emellett pedig kerüljük a rendszeres radírozást, vagy csak este alkalmazzuk azt.


Talán nem tűnhet fontosnak, viszont elengedhetetlen, hogy a krémünk is tartalmazzon vitaminokat. Az A, C és E vitaminok használata a téli hideg ellen fog minket megvédeni, ugyanis eltünteti a piros és száraz foltokat az arcról. Mindig nézzük meg a dobozon feltüntetett összetevőket, járjunk utána, hogy melyekre vagyunk érzékenyebbek. Ha éjszakai krémet használunk, akkor ne keverjük össze a nappalival, ahol bizony a téli hónapok alatt is szükségünk lehet az UV védelemre.


Bio arcápolás


Figyeljünk egészségünkre a nyári melegben


A nyári hónapokban hasonló fontossága van az arcunk és a bőrünk védelmének, mivel nem csak a klíma, hanem a víz, akár tengervíz is károsodást okozhat. Az erősebb napsugarak miatt naptejeket kell használni, mivel az égési sérülések nem csak bőrpírt hagynak maguk után, hanem rákos daganatokat is okozhatnak. Ha szeretünk napozni, akkor utána mindig hidratáljuk a bőrünket. Használhatunk például aloe verát, ezáltal csökkentjük az utólagos kellemetlen tüneteket és szépítjük a bőrünket.


A nyári melegben nagy fontossága van a megfelelő tisztításnak is. Használhatunk micellás arclemosót, amivel rendszeresen töröljük át az arcunkat, hogy a bőrünk fellélegezzen. Az esti hidratálás is elengedhetetlen, hiszen egész nap napfénynek volt kitéve. Arcápolásnál gondoljunk az ajkakra is, mivel azok szoktak először megégni, így használjunk olyan ápolót, ami megvédeni minket az UV sugaraktól. A bio bőrápolók előnye, hogy nemcsak bőrbarátok és kímélő hatásúak, hanem nem tartalmaznak egészségünkre káros vegyszereket sem. 


Jelenleg nincsenek termékek ebben a kategóriában.

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png