Bio édesítőszerek

Bio édesítőszerek fajtái

 

Bio édesítőszerek

Bio édesítőszerek fajtái

 
Egy fokozatosan változó világban egyre több ember teszi le a voksát
bioédesítőszerek mellett. Sok helyen olvasni, hogy a cukor bevitele hizlal, ráadásul a cukorbetegeknek is vigyázniuk kell vele. A fehér cukor fogyasztása extra kalória bevitelhez vezet, azonban a veséket is károsítja, és emeli a vér inzulin szintjét. Bár általában az ételek nagy része természetes szénhidrátot tartalmaz, ezeknek a cukortartalma lényegesen alacsonyabb, mint amit a fehér cukor ad. Több negatív hatása van, sokan csak édes méregnek hívják, ugyanis visszatartja a vérben a koleszterint, ezáltal a szívinfarktus lehetősége is nő.
 
Az emésztő rendszer megbetegedése is visszavezethető a túlzott cukorfogyasztáshoz, a fogszuvasodásról már nem is beszélve. Azonban az elhízás talán az egyik legelső és legtipikusabb következménye, ami az utóbbi 30 évben egyre jobban kimutatható az országokban.  Sajnos a fehér cukor rákkeltő is, fogyasztása először feldobja az embert, utána viszont a fáradékonysággal kell megküzdenie. Nem csoda, hogy sokan keresik a természetes megfelelőjét, de nem tudják, hogy milyen édesítőszerek vannak.

 


Milyen alternatívák vannak?

 
Sokan próbálják kitörölni a cukrot az életükből, hogy az egészségüket javítsák. Amennyiben mi is fogyókúrán vagy egy életmódváltáson gondolkodunk, ki kell próbálnunk a bio édességek alternatíváit. A természetes édesítőszerek jellemzői, hogy vannak kalória tartalommal rendelkezőek és kalóriamentesek is. Ez a fogyókúrázóknak lehet fontos, nekik érdemes a második csoportot választaniuk. Bár a különböző készítményeknek az íze más lehet, beszerzés előtt megismerkedhetünk velük.
 
A stevia egy olyan növényi édesítőszer, ami nem fogja a kalória bevitelt növelni, azonban kissé kesernyés az utóíze. Használhatunk még édesgyökér kivonatot, ami 50-szer lesz édesebb, mint maga a fehér cukor, azonban jótékony a hatása. Az édesítőszerek listájára kerül még fel a kókuszvirág cukor, ami nagyon hasonlít a barnacukorra, azonban kevesebb kalóriát tartalmaz, és nincsenek negatív hatásai. Bár sokan ajánlják a mézet, ez cukorbetegeknek egyáltalán nem javaslott, hiszen nem sokban tér el a cukortól.Bio édesítőszerek

 

Kezdjük el a változást még ma!

 
Nem könnyű cukormentes életet folytatni, ugyanis ez az adalékanyag szinte mindenben megtalálható, és az évek alatt hozzászoktunk a fogyasztásához. Hirtelen megvonása érezhető lesz a mindennapokban, vágyni fogunk valami édesre. Ilyenkor bio édességekhez, vagy növényi édesítőszerhez fordulhatunk, amit akár interneten keresztül is beszerezhetünk. Eleinte érezni fogjuk a váltás ízét, azonban ez néhány napon belül csökkenni fog. Az agy hozzászokik az új aromákhoz, és ha sikerül szokásunkká tenni, akkor megszeretjük a változás ízét.
 
Cukorbetegeknek vagy fogyókúrázóknak is azokat a növényi édesítőszereket ajánlják, amelyikben nincsen magas kalória. Ezeket teában, süteményekben vagy más ételekben is használhatjuk, ugyanis nem lesz káros hatással az egészségünkre. A bio édesítőszerek 100-tól 500 grammos kiszerelésben kaphatóak, az áruk pedig 1000 és 2000 Ft közé tehető. Ezek az olcsó, de egészséges megoldások hosszú távon is megtérülnek.

Jelenleg nincsenek termékek ebben a kategóriában.

Minden jog fenntartva | Bio webáruház © 2021
Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png