-
Az Ön bevásárlókosara még üres!
Bio címkével ellátott termékeink elkészítésénél gyártóink
mellőzik a szintetikus műtrágyákat és növényvédő szereket. Ezen jelölések
biztosítékot adnak arra, hogy egészségesebb, természetközelibb gazdaságból
származó ételeket, termékeket fogyasztunk.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok. A vadételek elmaradhatatlan kísérője, fők..
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz! Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagok. Kérjük ..
Összetevők: homoktövis* (32%), méz*, alma*, ivóvíz, pektin, antioxidáns: citromsav *Ellenőrzött ökol..
Az új Biosüsse lekvárokhoz csakis válogatott gyümölcsök és a természetesen édes Biosüsse lettek felh..
Az új Biosüsse lekvárokhoz csakis válogatott gyümölcsök és a természetesen édes Biosüsse lettek felh..
Hozzáadott cukor nélkül, 79% gyümölcstartalom Biztonsági figyelmeztetés Nyomokban csonthéjat tartalm..
összetevők: Mindig az adott gyümölcs minimum 50%ban és ehhez jön mégédesítés nélküli citromlé val..
Leírás: ST. DALFOUR világszerte jó hírnevet szerzett vezető termékének, “100% -os gyümölcsdesszertne..
Leírás: ST. DALFOUR világszerte jó hírnevet szerzett vezető termékének, “100% -os gyümölcsdesszertne..
Leírás: ST. DALFOUR világszerte jó hírnevet szerzett vezető termékének, “100% -os gyümölcsdesszertne..
Leírás: ST. DALFOUR világszerte jó hírnevet szerzett vezető termékének, “100% -os gyümölcsdesszertne..
65%-kal csökkentett energia és 60%-kal csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.Összetevők: szilva (50%..
Bio címkével ellátott termékeink elkészítésénél gyártóink
mellőzik a szintetikus műtrágyákat és növényvédő szereket. Ezen jelölések
biztosítékot adnak arra, hogy egészségesebb, természetközelibb gazdaságból
származó ételeket, termékeket fogyasztunk.
A lekvár szó eredetileg mézes szirupot jelent, melyet azért
hoztak létre, hogy a rossz ízű gyógyszereket belekeverjék, így téve bevehetővé
őket. Szerencsére ezt a funkcióját felváltotta az egészségügyi és gasztronómiai
jelenléte. Hiszen ki nem ismerné például a szilva lekvár jótékony hatásait az
emésztésre és a vas háztartásunk javítására. A lekvár készítés alapja a cukor
volt, hiszen a tartósításban is fontos szerepet játszott, de a modern bio élelmiszer
feldolgozás lehetőséget adott arra, hogy a cukor tartalom a minimálisra
csökkenjen, és édesítő szerekkel készített, egészséges lekvárok kerülhessenek
asztalunkra. A bio lekvár mindazok számára ideális választás, akik ellenőrzött
környezetből, magas minőségű termékeket szeretnének fogyasztani süteményeik
elkészítéséhez, vagy egy finom vacsorához.
Áruházunkban a bio lekvárok kínálata itt található.
Amennyiben kérdésük van akár a bio lekvárok kínálatát illetően, akár
általánosan, bármely általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban keressenek
minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.