-
Az Ön bevásárlókosara még üres!
Bio címkével ellátott termékeink elkészítésénél gyártóink
mellőzik a szintetikus műtrágyákat és növényvédő szereket. Ezen jelölések
biztosítékot adnak arra, hogy egészségesebb, természetközelibb gazdaságból
származó ételeket, termékeket fogyasztunk.
Bio címkével ellátott termékeink elkészítésénél gyártóink
mellőzik a szintetikus műtrágyákat és növényvédő szereket. Ezen jelölések
biztosítékot adnak arra, hogy egészségesebb, természetközelibb gazdaságból
származó ételeket, termékeket fogyasztunk.
A lekvár szó eredetileg mézes szirupot jelent, melyet azért
hoztak létre, hogy a rossz ízű gyógyszereket belekeverjék, így téve bevehetővé
őket. Szerencsére ezt a funkcióját felváltotta az egészségügyi és gasztronómiai
jelenléte. Hiszen ki nem ismerné például a szilva lekvár jótékony hatásait az
emésztésre és a vas háztartásunk javítására. A lekvár készítés alapja a cukor
volt, hiszen a tartósításban is fontos szerepet játszott, de a modern bio élelmiszer
feldolgozás lehetőséget adott arra, hogy a cukor tartalom a minimálisra
csökkenjen, és édesítő szerekkel készített, egészséges lekvárok kerülhessenek
asztalunkra. A bio lekvár mindazok számára ideális választás, akik ellenőrzött
környezetből, magas minőségű termékeket szeretnének fogyasztani süteményeik
elkészítéséhez, vagy egy finom vacsorához.
Áruházunkban a bio lekvárok kínálata itt található.
Amennyiben kérdésük van akár a bio lekvárok kínálatát illetően, akár
általánosan, bármely általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban keressenek
minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.