Halak

Mutat:
Rendezés:

TWIST TONHALTÖRZS NÖVÉNYI OLAJBAN 3+1 320g

Összetevők: bonitó tonhal (Katsuwonus pelamis), napraforgóolaj, étkezési só. Fogási földrajzi terüle..

1.507 Ft
Nettó ár: 1.187 Ft
Halak

A REFORM ÉLELMISZEREK mindazon alapanyagok és élelmiszerek összessége, melyek az előző gasztronómiai irányzathoz képest újat, korszerűbbet mutatnak. Nem divat, mind inkább tudatosabb táplálkozás, olyan változtatás az étkezi szokásainkban, melyet a haladás érdekében teszünk. Étkezésünkkel sokat javíthatunk egészségi állapotunkon, hiszen sokszor fizikális tüneteink mögött hiánybetegségek állhatnak, melyeket élelmiszereinkkel pótolni tudunk, amennyiben minőségében magas termékeket választunk a megfelelő konyhatechnikai eljárás alapanyagaiként.

A halak legősibb élelmeink közé tartoznak, melyek fogyasztása rendkívül jó hatással van egészségünkre, kitűnő tápanyagforrás. Gazdag fehérjében, A és D-vitaminban, illetve ásványi anyagokban. Fogyasszunk hetente halat, halkonzervet, mert a puha szálkák miatt rendkívül jó kalciumforrás szervezetünk számára.

Áruházunkban a Halak kínálata itt található. Amennyiben kérdésük van akár a Halak kínálatát illetően, akár általánosan, bármely általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

 

 

Bio webáruház - BioGo - Bio termékek nagy választékban kedvező áron azonnal!
Kén u. 6 Budapest, Pest megye 1097
Telefon: +36/70 321 2949 $0 to $500.000 https://biogo.hu/image/cache/catalog/logo/biogo-logo1-380x232.png