Nc. bio csokoládés pudingpor 43 g
Klikk a galériához
Nc. bio pudingpor csokoládé 43g
Elkészítési javaslat
1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz.
2. A maradék tejet felforralni.
3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudding-port majd folyamatos kever-getés mellett mégegyszer felfőzni.
4. A kész puddingot egy hideg vízzel kiöblített tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen.
5. Néhány óra múlva a puddingot boríthatjuk és fogyasztható. Figyelmeztetés A mézet ne keverje a kész puddingba mert akkor az nem keményedik meg.
Összetevők EBG-ból kukoricakeményítő, zsírszegény kakaópor, tengeri só, természetes aroma
- Gyártó: Natur compaigne
- Termék kód: 4000345045700
- ML045941
- Elérhetőség:
-
Nc. bio pudingpor csokoládé 43g
Elkészítési javaslat
1.
Tovább a termékleíráshoz
- 417 Ft
- Nettó ár: 329 Ft
Címkék: Nc. bio csokoládés pudingpor 43 g, Bio lisztek, porok, tészták
Kapcsolódó termékek